Buna ziua! Am o nelamurire, cand pleaca marfa cu factura pentru Italia, dar aceasta marfa se incarca de la ex. Bucuresti, trebuie sa fac aviz pana la locul in care se preda marfa pentru incarcarea de ex.Italia, ce trebuie sa contina acest aviz pana la Bacau-Bucuresti ( specific se transporta marfa cu o alta masinaa decat cea care face exportul), la Destinatar trebuie trecuta firma de It????
Va multumesc anticipat!!!
Nici eu nu inteleg nimic dar ca fapt divers, destinatarul se trece pe documentul de livrare( indiferent cine este) ; daca marfa pleaca de la dvs la SC x din baia mare, treceti firma din Baia Mare. Ei fac acolo cmr si trec pe urmatorul ( sau aviz, depinde de livrare)
asa este nu am fost foarte explicita, reformulez: O sc livreaza marfa la export, se intocmeste factura de export cu datele delegatului care face transportul extern si datele cumparatorului din IT(ex.), aceasta marfa pleaca din localitatea A catre localitatea B unde se afla transportatorul care efectueaza cursa externa, ma intreb daca este corect sa intocmesc aviz de insotire a marfii pana la localitatea B cu datele clientului din It. sau cum trebuie procedat corect!!! Va multumesc, sper ca m-am facut inteleasa....