avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inchisoare cu suspendare pentru alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inchisoare cu suspendare pentru alcoolemie

sentinta data ptr o alcolemie de 0,66 in aer expirat este de 1 an cu suspendare .
as dori sa stiu daca timpul care a trecut pana la aceasta sentinta se ia in calcul sunt 9 luni sau se va calcula 1 an de la data sentintei. nu cunoastim nici daca permisul s-a anulat sau nu. sunt sanse cu recurs sa se mai schimbe ceva sau e pierdere de timp? unde gasesc mai multe informatii clare pe sub acesta.
Cel mai recent răspuns: andreearoxanabunescu , utilizator 12:53, 8 Iulie 2011
permisul se anuleaza in mod sigur. termenul curge de la data raminerii definitive a sentintei iar cele 9 luni nu se imputa pedepsei.
Slabe sperante sa mai rezolvati ceva la recurs mai ales pt alcool la volan. Permisul o sa fie anulat si mai puteti depune actele pt examen in vederea obtinerii unui nou permis la implinirea unui an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti. Cele 9 luni scurse nu se iau in calcul.
dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti se mai face si scoala de soferi sau poti da direct examen pentru obtinerea permisului auto?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis conducere sacre_blue28 sacre_blue28 Buna ziua, as dori sa stiu cum se procedeaza in urmatoarea situatie: in urma unei hotarari definitive si irevocabile, pronuntata de catre instanta de recurs, ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte nelu1976 nelu1976 in data de 8 decembrie 2010 un amic a fost prins la volan baut cu 0,66 alcool in aerul expirat,1,20 in sange la prima recoltare si 1,40 la a 2-a.are proces ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare 8 luni - redobandirea dreptului de a conduce EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua, am si eu o mica intrebare (ca intotdeauna). Am spus acum ceva timp problema prietenului meu cu caracterizarea. A fost la proces, a fost judecat si i ... (vezi toată discuția)