avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... angajare din cic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

angajare din cic

buna
am o intrebare
eu sunt in cic 1 din 4 iulie 2010
mi-am depus cv fiindca as vrea sa ma angajez...
in caz ca ma vor accepta, deci ma vor accepta ce trebuie sa fac?
renunt sau suspend cic?
in cazul in care sa zicem ca ma angajeaza dar dupa o perioada nu mai au nevoie de mine sau nu le convine si ma dau afar imi pot relua concediu de ingrijire a copilului?
mentionez ca in cic sunt datorita faptului ca sunt studenta
multumesc
Cel mai recent răspuns: silvias , utilizator 15:26, 6 Iulie 2011
cel mai bine suspendati concediul de crestere copil, duceti o dovada a angajarii si implicit suspendati indemnizatia, ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ Nr. 111 din 8 decembrie 2010, art 19
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cic 1 iulie aka_iunia aka_iunia Buna ziua. Copilul meu are 1 an si 3 luni. Am stat in CIC pana la 11 luni, adica pana in mai 2016. Sotul meu a stat si el o luna. Eu beneficiez acum de ... (vezi toată discuția)
Job in strainatate in timpul indemnizatiei de crestere copil. kylie82 kylie82 Buna seara. Sunt mama unei fetite de 7 luni si mai am 5 luni de indemnizatie crestere copil. Sotul meu a ramas fara job si ne gandeam sa emigram. Daca ... (vezi toată discuția)
În timpul concediului, părintele are dreptul să obțină anumite venituri DIoanaR DIoanaR Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in privinta acestui aspect: - in noiembrie 2016 voi intra in CIC, pana la acea data pe langa salariul lunar de la ... (vezi toată discuția)