avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actionare in instanta angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actionare in instanta angajator

In cazul actionarii in instanta pt anularea deciziei de concedier in aceeasi cerere pot solicita si drepturi banesti care nu mi-au fost acordate anterior, cum ar fi spor de munca grea, etc prevazute in ccm si cim?
Da, puteti solicita si plata acestor drepturi prin alt capat de cerere, cu precizarea pretentiilor, indicarea temeiului de fapt si in drept, precum si indicarea mijloacelor de proba. Mai mult, angajatorul este obligat sa aduca probele in apararea sa pana la primul termen de judecata. Oricum, n-ar fi rau sa angajati avocat.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
ContSters36411, utilizator
Da , puteti !
incercati sa solutionati pe cale amiabila prin procedura medierii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs-conflict de munca gabriela adriana gabriela adriana Va multumesc anticipat pentru raspuns! In luna Mai tribunalul a decis in favoarea mea, anulind decizia de concediere solicitind angajatorului sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Actiune in justitie a mai multor salariati pentru recuperare drepturi salariale corina_alice corina_alice Buna ziua, Un grup de angajati vor sa initieze o actiune in justitie pentru recuperarea sporului de vechime neacordat incepand cu anul 1993 si pana in ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere nelegala ContSters158160 ContSters158160 Dupa lupte indelungate am primit de la serviciu decizie de somaj,dar fara perioada de preaviz.Dupa lege este cam nula.Am trimis ieri 1.12 cerere pt plata ... (vezi toată discuția)