avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce e data certa prin incheiere?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce e data certa prin incheiere?

o conventie careia i s-a dat data certa prin incheiere pentru incheierea contractului de vanzare-cumparare dar care nu s-a mai finalizat pana la data care a trebuit,promitentul vanzator decedand,mostenitorul de drept decedand,mai poate fi valabila impotriva mostenitorilor mostenitorului promitentului vanzator.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 17:47, 6 Iulie 2011
Prin incheierea de data certa ...se arata fara posibilitate de tagada , ca inscrisul respectiv a fost semnat la acea data si nu prezinta stersaturi sau alte modificari.
Nu se atesta insa ca partile sunt cele care au semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putin ajutor va rog ..astept mai multe pareri..multumesc ionut daniel ionut daniel Buna ziua la toata lumea.Sa trec la direct la subiect..multi dintre d-voastra a-ti spus sa dau mai multe detalii sau chiar sa public tot si asa si fac sa fie ... (vezi toată discuția)
Subiect; valabilitate conventie nesemnata de catre una dintre parti, Petre_jun Petre_jun Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o Conventie, neincheiata la notar, intre un promitent vanzator si respectiv un promitent cumparator referitoare la ... (vezi toată discuția)
Contract de promisiune de vanzare-cumparare ionut daniel ionut daniel buna ziua..o intrebare va rog..In data de 08.08.2007 s-a incheiat un contract de promisiune de vanzare-cumparare,intre F.V. in calitate de promitenta ... (vezi toată discuția)