avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedura legala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura legala

buna ziua,
as dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a reusi sa obtin un raspuns din partea scolii la o cerere depusa. Mentionez ca de la data depunerii cererii a trecut mai mult de o luna iar la solicitarile mele verbale adresate conducerii scolii primesc invariabil acelasi raspuns:''asteapta se analizeaza''.
De asemenea as dorii sa stiu ce sa fac in cazul in care totusi directoarea refuza sa-mi acorde un raspuns.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 17:05, 6 Iulie 2011
Adresati-va cu plangere scrisa Inspectoratului Scolar Judetean,in care aratati situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil abuzat la gradinita popaadina popaadina Buna ziua, Am o mare rugaminte: cui trebuie sa ma adresez in cazul unui abuz asupra copilului din partea educatoarei? Fasc sesizare catre conducerea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! suntem o comunitate de părinți și vrem sa facem ... Nicoletan. Nicoletan. Bună seara! Suntem o comunitate de părinți și vrem sa facem o petiție către doamna directoare a școlii gimnaziale. Menționez că la începutul anului ... (vezi toată discuția)
Ora de religie in scoala anamariap28 anamariap28 Buna seara, As dori si eu o lamurire cu privire la ora de religie in scoala.Desi am solicitat retragerea copilului inca din anul trecut de la aceasta ora, ... (vezi toată discuția)