avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... avocat din sighisoara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

avocat din sighisoara

Stimati Domni, Doamne va rog sa ajutati cu un contact de la avocat bun din Sighisoara care poate sa ma ajute la un caz in care sunt implicat .
cazul am ami descris in forum est vorba de un accident cu masina, in incinta unei centru comercial din Sighisora.
orice informatie este binevenita, multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Accident de munca in italia MARIA NADIA MARIA NADIA Buna ziua tuturor si multumesc celor care vor binevoi sa-mi acorde atentie In anul 2006,ianuarie , fiul meuPaul a avut un accident la locul de munca unde ... (vezi toată discuția)
Neplata indemnizatiei de handicap grad 1 permanent definitiv acum 11 ani Silviu38 Silviu38 Salutari tuturor.Scriu in numele domnului Muraru Dumitru din Jud.Timis care are urmatoarea problema.El a avut un accident la locul de munca dupa care a ramas ... (vezi toată discuția)
Omor din culpa xgangst xgangst Buna seara, am o problema si va rog sa ma ajutai cu sfat daca se poate...in februarie am avut un accident in urma caruia a murit o persoana dupa apr 2 luni in ... (vezi toată discuția)