avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neplata indemnizatiei de handicap grad 1 permanent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neplata indemnizatiei de handicap grad 1 permanent definitiv acum 11 ani

Salutari tuturor.Scriu in numele domnului Muraru Dumitru din Jud.Timis care are urmatoarea problema.El a avut un accident la locul de munca dupa care a ramas paralizat si a obtinut gradul 1 permanent iar in urma cu 11 ani i-au taiat indemnizatia pe motiv ca nu sa prezentat la comisia de evaluare dar totusi ia ajutorul de 600 lei pentru insotitor si l-am intrebat de ce nu sa dus la centru sa vada ce se intampla iar dansul mia spus ca a sunat si tot il pasau dintr-o parte in alta pana sa lasat pagubas.Tot el spune ca nu are cu cine merge pana la centru fiindca sta la tara undeva la 40-50 km de oras si acuma incerc sa il ajut cu informatii ca sa isi rezolve problema.Ma gandesc ca un avocat de profil ar putea sa il reprezinte si sa mearga la centru sa vada ce sa intamplat si daca este cum spune dumnealui sa dea in judecata statul pentru a recupera banii de drept din urma dupa care avocatul sa-si ia comisionul la final de proces.Daca este cineva care il poate ajuta il poate contacta la numarul de telefon 760370885 Muraru Dumitru.Sper ca am postat unde trebuie iar daca am gresit rog admi-ul sa posteze unde ar trebui.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:15, 28 Ianuarie 2015
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti analiza tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persana specializata,puteti sa o contactati prin mesagerie privata
Atentie sporita la eventual demers in justitie,deoarece autoritatea in domeniu poate asigura indemnizatie handicap numai in baza deciziei/certificatului de incadrare in grad de handicap
Dvs precizati
in urma cu 11 ani i-au taiat indemnizatia pe motiv ca nu sa prezentat la comisia de evaluare
,ceea ce inseamna ca domnul in discutie in fapt nu mai detine document emis de comisia medicala de expertiza persoane cu handicap-culpa care ii apartine in exclusivitate,de vreme ce acesta sa lasat pagubas

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare indemnizatie handicap gr.ii Borza Borza Buna, este vorba despre o persoana cu un handicap de grad II, epilepsie. Fara capacitatea de a munci, fara drept de munca. Persoana este plecata din Romania ... (vezi toată discuția)
Se poate sista pensia pe caz de boala???? misselly misselly Buna ziua!As avea marea rugaminte sa ma ajutati si pe mine cu cazul mamei mele.Mai intai o sa va prezint toate datele pe care le detin:mama a lucrat din 1981 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor persoana imobilizata la pat Andrei Gica Andrei Gica Familia unui pensionar imobilizat la pat din cauza unui accident vascular poate beneficia de vreo indemnizatie pt faptul ca-l ingrijesc pe batran ? Daca da, de ... (vezi toată discuția)