avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... solutie dosar dizolvare societate comerciala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

solutie dosar dizolvare societate comerciala

Buna ziua.
Astazi a fost termen la Tribunalul Bucuresti pentru solutionarea [ link extern ] .
Conform portalului, trebuia sa fiu prezent la sedinta de la ora 12.La 11:30 eram la usa salii de sedinta, unde insa nu era afisata lista sedintei de la 12, acestea fiind postate pe la 12:30.Am aflat insa de la un domn politist din sala de judecata respectiva, ca sedinta in care era cuprins si dosarul meu se incheiase.

Intrebarea este: Cum pot afla ce decizie a fost luata in acest dosar?

Mentionez ca Intampinarea a fost depusa pe 28, asa cum apare si in "InfoTouch"-ul Tribunalului Bucuresti si pe site-ul onrc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
DjMike, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 17:24, 6 Iulie 2011
Solutia o puteti afla de pe site-ul instantelor sau de la arhiva Tribunalullui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu componenta completului de judecata? Bibibibi Bibibibi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca as putea sa vad undeva componenta completului de judecata, daca am toate celelalte informatii : Instanta, nr. dosar, ... (vezi toată discuția)
Studiu dosar cerebel33 cerebel33 Buna ziua, in calitate de parat intr-un dosar civil,am mers de nenumarate ori la arhiva judecatoriei unde se afla dosarul si nu am putut sa-l studiez pe motiv ... (vezi toată discuția)
Judecarea ordonanta leusan leusan La judecarea cauzelor completul judeca cumva cu intiietate ordonanta presedentiala inaintea altor cauze ,aflate pe rol? (vezi toată discuția)