avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu componenta completului de judecata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu componenta completului de judecata?

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca as putea sa vad undeva componenta completului de judecata, daca am toate celelalte informatii : Instanta, nr. dosar, data sedintei.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bibibibi , utilizator 14:58, 4 Mai 2012
Numai la arhiva instantei puteti vedea asa ceva pe o incheiere de sedinta ....
Daca sunteti parte in cauza, puteti afla numele judecatorilor care fac parte din complet din incheierile de sedinta. Daca nu sunteti parte in cauza, sigurul loc de unde puteti afla numele judecatorilor este chiar instanta unde se judeca procesul. La usa salii de sedinta se afiseaza, in ziua termenului, lista de sedinta care cuprinde cauzele aflate pe rol in acea zi. Pe lista de sedinta gasiti si numele judecatorilor.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Speram totusi sa gasesc aceste informatii si pe internet. Este singurul lucru care nu este disponibil pe portalul Ministerului de Justitie, la numarul de dosar cautat. Scrie doar numarul completului de judecata, fara detalii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie dosar dizolvare societate comerciala DjMike DjMike Buna ziua. Astazi a fost termen la Tribunalul Bucuresti pentru solutionarea http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=3&d=MzAwMDAwMDAwNDAwOTA3 ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarului dosarului de judecata depus la tribunal?? Miki.P Miki.P In octombrie anul trecut am depus actele pentru intocmirea dosarului de judecata in vederea anularii unei amenzi. Singurul \"document\" care mai trebuia ... (vezi toată discuția)
Caut dosar instantaecris,sau alceva..fff urgent cer sfat! nicusorilinca nicusorilinca :((dc cineva vede si ar putea da un raspuns cu bunavointa ii multumesc enorm!!!am de cautat un dosar de instanta, penal care probabil a fost solutionat...cel ... (vezi toată discuția)