Cine poate sa faca expertiza contabila la o asociatie de proprietari? Am depistat cu stupoare ca d.na administrator pe luna mai imi cere la citirea contorului de gaze (care a fost instalat de o firma adusa de dumneaei, contor instalat deasupra aragazului)un pret de 18.000 lei vechi pe m3 de gaze. Adica la 23 m3 de gaze, eu aveam de platit 414.000 lei. Dupa lungi scandaluri cu cei din comisia de cenzori, cu presedinta scarii, cu administratora, imi spun ca au o paguba de 5 milioane de lei si ca au marit pretul la gaze. In contextul in care, dupa ce am umblat dupa facturi emise de Distrigaz S.A Sud, sa ma conving cat costa de fapt m3 de gaze, imi arata si administratora factura de gaze pe luna aprilie -mai 2008, si constat cu stupoare ca pretul unui m3 de gaze, costa de fapt 11.755 lei (vechi).Am intrebat-o inca odata pe presedinta, si imi spune ca da, gazul este 0,98970 pretul cu TVA cu tot de la Distrigaz, dar ca se mai adauga cei 19%.Care de fapt ii mai adauga inca odata la factura. oricum, problema este incurcata, si doresc sa angajez un contabil expert, contra cost, pentru a scoate de la administratie situatia corecta a intretinerilor locatarilor. Toata comisia de cenzori, presedinta scarii si administratora si-au dat demisia, spunand ca eu sunt cea care le-am creat probleme (adica eu am depistat frauda produsa mie si celorlalti locatari) si ca isi dau demisia in bloc, fara a preda cuiva gestiunea. Se poate face ceva ?Astept raspunsul dumneavoastra urgent la adresa de mail traianelena@yahoo.com.
Va multumesc. Dragomir Elena
Cel mai recent răspuns:
elena_pusa , utilizator
11:03, 7 August 2008