avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Dupa ce am platit timp de 4 luni , 160 de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Dupa ce am platit timp de 4 luni , 160 de lei gazele ...

Buna ziua. Dupa ce am platit timp de 4 luni , 160 de lei gazele la bloc ( 2 pers. * 80 lei ch. indiv.), am decis sa busonez teava de gaz si sa trec pe curent cu plita. Am vorbit la distrigaz sud retele, mi-au recomandat o firma care emite proces verbal dupa busonare, iar procesul verbal il predau administratorei care e obligata sa se duca la distrigaz sud retele sa il depuna ( citat din distrigaz sud retele si firm 2M). Doar ca administratora refuza sa primeasca procesul verbal si sa ma scoata de la calculul gazelor. Puteti sa imi spuneti temeiul legal pentru debransarea de la teava comuna de gaze? Si totodata voiam sa solicit un audit pentru asociatia de propietari, puteti sa imi spuneti metoda prin care pot solicita? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:33, 8 Iunie 2023
Conform disp L nr 1196/2018 raporturile in cadrul asociatiilor de proprietri se rea;ozeaza intre proprietar si reprezentantul legal al asociatiei=presedintele de asociatie
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Puteti solicita raport de expertiza contabila initial la cenzorul asociatiei de proprietari
Puteti solicita oficial audit la serviciul specializat din primarie-daca acesta detine personal calificat
Puteti contracta in nume propriu raport de expertiza financiar contabila prin expert CECCAR,ocazie cu care puteti impune perioada de veriifcat si obiective expertiza
Succes !
Pai de ce sa se duca administratora cu pv? Dvs va duceti.
Pentru audit, contactati o firma specializata. O sa va spuna costurile si demarati actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem urmatoarea situatie la bloc care nu s-a mai intalnit ... irinoaia irinoaia Buna ziua! Avem urmatoarea situatie la bloc care nu s-a mai intalnit pana acum in cadrul asociatiei.A fost primit un e-mail din partea unui proprietar o fisa ... (vezi toată discuția)
Montare instalatie noua de gaze cu contorizare individuala magnolia1969 magnolia1969 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Stau intr-un bloc de 10 etaje unde asociatia de proprietari a pus contoare pasante in 2007 fara a ... (vezi toată discuția)
Cei de la distrigaz au oprit alimetarea cu gaze in tot blocul!!! corinacarstoiu corinacarstoiu Aseara am ajuns, dupa multa vreme, in garsoniera mea. Am intrat in bucatarie si, surpriza: mirosea a gaz. La mufa care porneste din coloana principala (si ... (vezi toată discuția)