avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării credit de la persoane straine
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

credit de la persoane straine

stie cineva care e treaba cu creditele astea de la persoanele straine de genul:laurafinanza,florentgurche care se lauda ca dau sume mari cu dobanzi foarte mici?a luat cineva credit de la ei?:(
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 18:22, 6 Iulie 2011
Daca va cere...15% din credit , anticipat..poate chiar ar trebui sa incercati....:D
Sume mari ..dobanzi ..mici.....nu va intrebati oare...ce va solicita drept garantie pentru restituirea sumei? casa, masina...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta taxa auto 2012 Rudolf72 Rudolf72 Am fost astazi sa fac cerere pt. Returnarea diferentei de taxe, 25% aprox 400 E, conform noii variante de taxa auto. Functionarele de la anaf afisau o greata ... (vezi toată discuția)
Credit cu probleme cammelyu cammelyu buna seara ca multi altii am facut si eu prostia de a lua un credit ipotecar . pe scurt am facut un credit de 100 000 de euro ipotecand casa parintilor cu ... (vezi toată discuția)