avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul indemnizatiei de somaj

buna ziua Pentru o vechime in munca de 4 ani la cate luni de somaj trebuie sa ma astept?si care va fi valoarea indemnizatiei lunare primite?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:43, 6 Iulie 2011
6 luni, 375 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie de somaj IONEL1964 IONEL1964 Incepand cu data de 01.03.2012 am primit decizia de intrare in somaj. As dori sa stiu la ce indemnizatie de somaj ma incadrez , mentionand ca am avut un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj calculata gresit mariananitu mariananitu Buna ziua! Am 12 ani vechime pe cartea de munca si am adus adeverinta cu ultimii 2 ani de la ultimul angajator. Ieri am fost la prima viza si mi-au dat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj juditbacso juditbacso Buna ziua! Am lucrat in invatamant si am o vechime de 5 ani si 6 luni cu un salariu de 1200 ron.Am depus actele la somaj si mi-au spus ca primesc lunar 375 ... (vezi toată discuția)