avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general catalog amortizare mijloace fixe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

catalog amortizare mijloace fixe

am descarcat Hotararea nr. 2139 din 30/11/2004 (M. Of. nr. 46 din 13/01/2005 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe....imi puteti spune daca este ultima lege data ?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: magdabarbu , utilizator 17:14, 12 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc! :)
roxanabrancoveanu a scris:

am descarcat Hotararea nr. 2139 din 30/11/2004 (M. Of. nr. 46 din 13/01/2005 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe....imi puteti spune daca este ultima lege data ?
multumesc!

1.in legatura cu amortizarea
stiu ca se pot amortiza cheltuielile de constituire.exista vreo declaratie obligatorie care se depune privind amortizarea acestor cheltuieli sau am inteles eu gresit?
2.in legatura cu declaratiile
eu m-am uitat pe instructiunile Declaratiei 394,care este semestriala,si nu depun aceasta declaratie decat cei care au activitate.firma neavand inca vectorul fiscal si nu are activitate,de ce sa depuna aceasta declaratie? E adevarat sunt facturi de cumparari(cu data de iunie),nu pot sa prind aceste facturi in declaratia aferenta lunii iulie(cu termen 25 august)?sau cand primesc vectorul fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! Declaratia 394 se depune tot la ad-tia financiara? (vezi toată discuția)
Achizitie cabinet medical rodia rodia 1.Platile facute pt.achizitia unui cabinet medical se pot deduce integral sau se deduce numai amortizarea? 2.Care este perioada de amortizare ... (vezi toată discuția)
Amortizare utilaje Felicia77 Felicia77 Buna ziua, Va rog sa-mi explicati cum se amortizeaza in contabilitate un utilaj nou cumparat pentru productie (router cnc). Ce fel cheltuiala se considera si ... (vezi toată discuția)