avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită noul cod civil pt executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

noul cod civil pt executari silite

Doresc sa stiu daca noul cod civil aduce modificari privind bunurile dobandite inaintea castoriei. Sotul a luat un credit ipotecar inaintea casatoriei. In cazul in care a ajunge la executare silita, banca se poate indrepta asupra bunurilor mele mostenite de la parinti inaintea sau in timpul casatoriei. Mentionez ca eu nu sunt trecuta in convetia de credit.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:29, 6 Iulie 2011
creditele contractate inaintea casatoriei nu sunt/ nu pot fi datorii comune si nu veti raspunde pt ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod civil executare silita manuela76 manuela76 Doresc sa stiu daca noul cod civil aduce modificari privind bunurile dobandite inaintea castoriei. Sotul a luat un credit inaintea casatoriei. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Executare silita anamaria30 anamaria30 buna ziua!am o problema si poate ca stie cineva sa imi dea un sfat.am fucut un credit de nevoi personale la o banca si nu am mai reusit sa il platesc.apoi ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)