avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen de prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

termen de prescriptie

am primit de la AVAS o instiintare (prima de acest fel) prin care mi se aduce la cunostinta ca in 06.02.2003 am fost obligat prin sentinta civila la plata unei sume reprezentind pasivul unei firme pe care am falimentat- o in 1995.
nu am avut cunostinta despre asa ceva niciodata si nu am primit nici o citatie la vre-un proces.
va rog sa-mi spuneti care este termenul de prescriptie si daca exista asa ceva.
daca cineva este dispus sa preia acest caz va rog sa-mi scrieti pe adresa extramatsibiu@yahoo.com
va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:50, 6 Iulie 2011
Trei ani este termenul de prescriptie,calculat de la data indicata de dvs.,daca in acest termen nu s-au efectuat alte acte in acest sens de catre AVAS.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
andymaurul, utilizator
domnule andy, ei zic ca mi-au comunicat in data de 23.12.2005 un titlu executoriu si in data de 05.11.2007 s-a infiintat o proprire pe conturile bancare, prin ordinul avas nr 1753 dar eu nu l-am primit niciodata ca sapot face contestatie. de atunci nu s-a mai intimplat nimic pina azi. credeti ca este prescrisa suma?
Daca pot face dovada efectuarii acestor acte-si a comunicarii lor-datoria nu este prescrisa.Daca nu....este prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorii avas extramat extramat va salut prieteni! am avut o firma agricola infiintata in 1991. cu ajutorul guvernelor binevoitoare am falimentat in anul 1995. mi s-a luat ferma ... (vezi toată discuția)
Cand suntem indreptatiti sa contestam un act? Doru Piroi Doru Piroi Domnilor, am fost intrebat de multe persoane, cind se poate face o contestatie la un act oarecare? Din cate stiu si cunosc, in functie de ce se spune in lege ... (vezi toată discuția)
Investitor fni marianaalbu marianaalbu Buna ziua, Sunt un investitor FNI,care cu intarziere am ales calea de a apela la un executor judecatoresc deoarece am inteles ca asa poate voi reusi sa-mi ... (vezi toată discuția)