avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriptie datorii AVAS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriptie datorii AVAS

va salut prieteni!
am avut o firma agricola infiintata in 1991. cu ajutorul guvernelor binevoitoare am falimentat in anul 1995. mi s-a luat ferma zootehnica si tot activul s-a vindut dupa bunul plac al lichidatorului judiciar in favoarea bancii agricole. garantiile au fost evaluate la 300 milioane fata de 150 milioane cit a fost creditul. am predat tot in anul 1995, s-au vindut activele, si a mai ramas un rest de 1.800.000.000 lei. de unde calculul nu stiu. din acel moment nu am mai fost contactat de nimeni (fiind asociat unic) pina cind in anul 2008 nu am mai putut plati o rata (dupa doi ani in care am platit) la Raifeisen Bank pe persoana fizica punindu-se poprire de catre Avas. eu nu am primit niciodata vre-un document din care sa rezulte ca am o datorie personala la AVAS. din acel moment nu am mai putut plati rata la banca si am devenit rau platnic.
INTREBARE: CINE MA POATE AJUTA SA IES DIN ACEASTA SITUATIE:
1) AM FOST ASOCIAT UNIC
2) NU AM FOST URMARIT NICIODATA CA PERSOANA FIZICA
3) TERMENUL ESTE PRESCRIS?!
4) CUM POT SA PLATESC RATELE RESTANTE?
Va multumesc mult LIE 0740561808
Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 17:18, 29 Aprilie 2010
angajeaza-ti un avocat specializat pe cauze comerciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înțelegere plata creanță Ene1 Ene1 Bună ziua. Am o creanță la eos ksi România, în urma unui credit neachitat la timp către Țiriac bank! Plătesc lunar 150 lei către ei, dar am fost sunat ... (vezi toată discuția)
Registrul fermelor justinn justinn Buna ziua, se mai pot face inscrieri in registrul fermelor?Multumesc! (vezi toată discuția)
Executarea silită aristica1957 aristica1957 Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi ... (vezi toată discuția)