avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Care este cuantumul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Care este cuantumul

1}Care este cuantumul de la care pot primi AJUTOR JUDICIAR ca sa nu mai platesc cei 3% pentru partaj
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:06, 6 Iulie 2011
Potrivit prevederilor art. 8 din OUG nr. 51/2008 privind ajutorul public judiciar în materie civilă, modificată de ajutor public judiciar în formele prevăzute la art. 6 beneficiază persoanele al căror venit mediu net lunar pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare formulării cererii, se situează sub nivelul de 500 lei, iar art. 12 precizează că ajutorul public judiciar se acordă oricând în cursul judecăţii, de la data formulării cererii de către persoana interesată, şi se menţine pe tot parcursul etapei procesuale în care a fost solicitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor public judiciar maryuta maryuta ce se intampla daca nu mi se admite cererea de APJ ma obliga sa platesc taxa se poate sa o mai micsoreze sau ramane la aceeasi valoare (vezi toată discuția)
Judecata iosifica iosifica CAND UN COLECTIV DE ANGAJATI DAU FIRMA LA CARE AU LUCRAT IN JUDECATA DIN CAUZA NEPLATII SALARIILOR CATRE ANGAJATI SI NERESPECTARII CONTRACTULUI DE MUNCA A ... (vezi toată discuția)
Partaj - eventuala scutire de taxa? mariana74 mariana74 Am handicap grad.2 Va rog frumos sa Am handicap cradul 2 accentuat Am handicap gradul 2 accentuat asi vrea sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)