avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de venituri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de venituri

Buna seara. Nelamurirea mea se refera la cumulul de venituri. In 2 luni de zile o sa intru in somaj (restructurare post) si apoi o sa dau examen la o unitate de invatamant de stat care ofera si indemnizatii lunare pe parcursul cursurilor. Voiam sa stiu daca o data inscrisa o sa mai pot beneficia si de somaj. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta. Constanta , utilizator 18:29, 10 Iulie 2011
Nu mai beneficiati de somaj ... potrivit art.44 lit.m din Legea nr.76/2002, la data admiterii într-o formã de învãţãmânt, în cazul persoanelor asimilate şomerilor, prevãzute la art. 17 alin. (2) lit. a) şi b din lege, inceteaza plata indemnizatiei de somaj.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare lege turkn turkn Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a ma lamuri in urmatoarea problema,referitor la Legea 76/2002 actualizata . ART. 44 Incetarea platii ... (vezi toată discuția)
Absolvent cu diploma de bacalaureat 2012 boboeu boboeu Astazi 01.08.2012 am fost la agentia de somaj sa fac cerere pt acordarea indemnizatiei de somaj. Am dat o declaratie pe propia raspundere ca nu urmez o forma ... (vezi toată discuția)
șomaj pentru absolvenți dear_silvia dear_silvia Bună. În data de 14 iulie am luat examenul de licență, iar acum m-am înscris să urmez și masterul. Aș dori să știu dacă pe perioada ... (vezi toată discuția)