avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent

Cate zile de ingrijiri medicale sunt necesare pentru un certificat medico-legal ca sa fie valabil in instanta
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 12:23, 7 Iulie 2011
Si o singura zi poate fi suficienta.Depinde si la ce vreti sa va ajute.
Certificatul medico legal este valabil in instanta indiferent de numarul de zile de ingrijiri medicale.
Functie de numarul de zile se apreciaza gavitatea infractiunii savarsite . De ex., la lovire si alte violente peste 20 de zile de ingrijiri medicale inseamna o infractiune mai grava si o sporire a pedepsei, la vatamare corporala din culpa ar trebui sa fie peste 10 zile, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire sau alte violente br_nicku br_nicku am citit pe un alt forum urmatoarea afirmatie \"[i]Pentru infractiunea de lovire si alte violente este necesar un certificat medico-legal care sa ateste ... (vezi toată discuția)
Art.180 vs art.181. ContSters75393 ContSters75393 Buna.Va rog frumos sa imi spuneti si mie care ar fi minimul de ingrijiri medicale ptr a se face diferenta intre art 181 vatamare corporala si care si loviri ... (vezi toată discuția)
Am fost batuta de prietenul meu-plangere penala bubulina_nico bubulina_nico prietenul meu ma batut fpoarte tare am scos un certificat medico legal ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a sta acolo unde ai este locul:(( va rog ... (vezi toată discuția)