avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost batuta de prietenul meu-plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost batuta de prietenul meu-plangere penala

prietenul meu ma batut fpoarte tare am scos un certificat medico legal ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a sta acolo unde ai este locul:(( va rog ajutatima si indrumatima ce trebuie sa fac mai departe
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2012
bubulina_nico, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 09:39, 30 Martie 2012
faceti plangere la politie, asta e urmatorul pas
ce se va intampla pe mai departe care vor fii consecintele acestui om daca ii pot spune asa
e greu de spus ce i se poate intampla... sunt multi factori care se i-au in calcul in acesta situatie... ati avut zile de spitalizare... aveti martori care sa confirme... ca respectivul va batut... gravitatea loviturilor... si multe alte lucruri...
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
stamatestefan, utilizator
Formulati plangere penala pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente-art 180 al. 2 c.pen. daca certificatul medico-legal atesta vatamari a caror vindecare necesita ingrijiri medicale de cel mult 20 de zile.
Daca nr. de zile se situeaza peste 20 de zile-pana la 60 de zile-pentru vatamare corporala , iar peste 60 de zile pentru vatamare corporala grava.
Plangerea se depune la parchetul careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond sau la politie, in termen de 2 luni de la data cunoasterii faptuitorului, deci in cazul dvs. de la data comiterii faptei.
Plangerea se probeaza cu inscrisuri -certificatul medico-legal si martori.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
in certificatul medico-legal cate zile de ingrijiri medicale vi s-au dat?

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa-nelamurire danieln danieln buna, as dori daca se poate un sfat cu privire la urmatoarea problema: in urma cu o luna, am pierdut controlul autoturismului din cauza unei gropi si am ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal realest25 realest25 Buna seara. Vreau sa stiu si eu in cat timp trebuie scos un certificat medico-legal in cazul care cineva este lovit de un autoturism si nu a fost internat, ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala alina_sorina19 alina_sorina19 Buna,fratele meu a fost amenintat mai demult de un baiat si acum cateva seri l-au asteptat si l-au batut.A ajuns la spital cu fractura de maxilar(i l-au ... (vezi toată discuția)