avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie restransa-asociere
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie restransa-asociere

Daca este o asociere , certificatele de atestare se ia cumulativ, sau exista o lege care reglementeaza ca autoritatea contractanta are dreptul sa cere sa fie indeplinite obligatoriu de catre fiecare din memri asocierii?

Alte discuții în legătură

Contract asociere licitatie pondere 99% si 1 % chedric_anna chedric_anna in cazul in care se asociaza doua societati comerciale pentru a participa la un contract de prestare servicii,iar pondere la indeplinirea contractului este de ... (vezi toată discuția)
Acord de asociere - lider asociere vs repartitie contributie tehnica/financiara/prof. soazig soazig Doua firme doresc sa participe la o licitatie - furnizare produse si instalare, cu oferta comuna. Firma A - romana, creata in 2005, dar fara capacitate ... (vezi toată discuția)
Iso 9001 18001 14001 si 8000 se cer daca si cand vor autoritatile contractante? pe ce criterii se hotaraste? lauraluro lauraluro In anumite licitatii se cer aceste certificate altele nu....este la latitudinea autoritatii contractante impunerea acestor certificate?Pe ce criterii se cer ... (vezi toată discuția)