avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Adeverinta de sanatate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Adeverinta de sanatate

Buna ziua.In urma concedierii a trebuit sa iau adeverinta de la medicul de familie pentru ajutorul de somaj.Aici am aflat cu stupoare, ca pentru orice adeverinta trebuie sa platesc 20 lei.Pana acum nu am avut nevoie de doctor si va rog sa-mi dati o informatie daca este sau nu un abuz findca alti colegi aflati in aceiasi situatie nu au platit nimic.Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Data adeverinta concediu medical split_ro split_ro Buna ziua, Am urmatoarea situatie. In data de 02.05.2017 m-am imbolnavit. Mi-am sunat doctora de familie pentru o programare. Am discutat sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate mircearadu67 mircearadu67 Buna seara ma numesc Radu Marina si as avea si eu o nelamurire cu privire la o asigurare de sanatate am varsta de 19 ani, sunt iesita din baza de date de la ... (vezi toată discuția)
Arondare abuziva medic de familie gabriel32 gabriel32 In anul 2015 m-am inscris la un medic de familie in cadrul policlinicii Regina Maria. In anul 2015 cand am avut nevoie de o progrmare la medicul de familie am ... (vezi toată discuția)