avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Arondare abuziva medic de familie
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Arondare abuziva medic de familie

In anul 2015 m-am inscris la un medic de familie in cadrul policlinicii Regina Maria. In anul 2015 cand am avut nevoie de o progrmare la medicul de familie am fost neplacut impresionat sa aflu ca acel medic de famile nu mai colaboreaza cu clinica Regina Maria si ca am fost arondati unui alt medic de familie, fara sa fim anuntati nici inainte, nici ulterior. De fiecare data cand am mers la acest nou medic de familie am fost tratat cu superficialitate (mai mult de 2 minute nu dura vizita) si dupa mai multe astfel de episoade (unele dintre ele destul de grave) am decis sa imi schimb medicul de familie. Cand am vrut sa imi schimb medicul de familie am aflat cu stupoare ca in urma cu cateva zile am fost arondat unui alt medic de familie in cadrul acleasi clinici Regina Maria, intrucat nici acest al doilea medic nu mai colabora cu ei. Deci acum sunt obligat sa mai astept alte 6 luni pana a putea sa imi schimb medicul de familie. Personal consider ca aceasta modificare este abuziva, si trebuia sa fiu instiintat, inainte de a fi arondat unui alt medic, pentru a lua singur decizia daca doresc sa raman la medicul ce urma sa il inlocuiasca pe cel vechi, sau nu. Cine ar fi trebuit sa ma instiinteze, si cui ar trebui sa fac o plangere pentru acest abuz? Am cerut explicatii clinicii Regina Maria si mi-au oferit drept raspuns 'scuze' (din partea operaturului care mi-a preluat apelul) si pentru orice am nevoie sa vin la noul medic pe parcursul acestor 6 luni. Sincer nu doresc sa mai am tangenta cu aceasta policlinica ce isi trateaza cu atata nepasare pacientii. Cui sa ma adresez pentru a cere sanctionarea acestui abuz, si pentru a cere urgentarea schimbarii medicului de familie fara a astepta cele 6 luni la un medic de familie pe care nu mi-l doresc?
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
gabriel32, utilizator

Alte discuții în legătură

Incetare contract regina maria alora005 alora005 Buna ziua. Am urmatoarea problema cu Centrul Medical Unirea (Regina Maria) Pe 07.04.2021 am facut online un contract cu Centrul Medical Unirea (Regina Maria) ... (vezi toată discuția)
Despagubire [editat] ionuthau ionuthau buna ziua iar revin cu aceasi intrebare chiar nu se poate face nimic chiar nu exista castig de cauza am o polita de sanatate la [EDITAT] in colaborare cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie pentru bebelus de 5 saptamani puni puni buna ziua. as dori sa schimb medicul de familie al fiului meu in varsta de 5 saptamani si as vrea sa stiu care este procedura. am citit pe un alt forum ca se ... (vezi toată discuția)