avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate schimbare medic familie pentru bebelus de 5 saptamani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

schimbare medic familie pentru bebelus de 5 saptamani

buna ziua. as dori sa schimb medicul de familie al fiului meu in varsta de 5 saptamani si as vrea sa stiu care este procedura. am citit pe un alt forum ca se poate schimba medicul de familie doar la 6 luni de la ultima inscriere. este adevarat? eu l-am inscris pe copil la medicul meu de familie cand avea doua saptamani si as dori sa-l schimb pentru ca mi-a tratat copilul de boli pe care acesta nu le avea.X-(va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:59, 17 Noiembrie 2011
Din pacate nu puteti face nimic pana nu trec cele 6 luni. Incercati sa rezistati si eventual, daca aveti nevoie de asistenta pentru cel mic insistati sa va dea trimitere catre specialistii pe care-i agreati. Puteti apela la clinicile private in aceste 6 luni daca este imperios necesar pentru ca sanatatea copilului e mai importanta decat orice.
[ link extern ] -
Va doresc multa rabdare si sanatate.
L.C.

La expirarea celor 6 luni mergeti la medicul pe care l-ati ales si va va da o Scrisoare de miscare pe care o prezentati medicului de la care plecati acesta fiind obligat sa va dea o copie dupa fisa copilului pe care o duceti la noul medic. Exista o perioada de raportare pana veti fi inscrisa in lista noului medic dar va poate acorda orice tip de consultatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boli profesionale. probleme coloana anitsirc anitsirc Buna seara! Lucrez la birou, la calculator. De multe ori simteam dureri de spate.. dar de cateva luni tot timpul cat stau la birou, si acasa pe scaun ma ... (vezi toată discuția)
Arondare abuziva medic de familie gabriel32 gabriel32 In anul 2015 m-am inscris la un medic de familie in cadrul policlinicii Regina Maria. In anul 2015 cand am avut nevoie de o progrmare la medicul de familie am ... (vezi toată discuția)