avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NEPLATA PENSIEI MINORULUI DE 6 LUNI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NEPLATA PENSIEI MINORULUI DE 6 LUNI

unde se pot reclama procurorii unui orasel daca tin sa ascunda o plangere de ,,NEPLATA A PENSIEI MINORULUI" SI SA JIGNEASCA MAMA CU LASA-L FEMEE IN PACE plangerea a fost facuta pe 4 Aprilie
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
NicoletaBarbu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 16:23, 7 Iulie 2011
Puteti depune o sesizare la Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot fii reclamatii procurorii si judecatori mariapetra mariapetra Unde pot fi reclamati procurori si judecatorii? Am avut un dosar penal si au fost sustrase toate plangerile si probatoriu meu atat la parchet cat si la politie ... (vezi toată discuția)
Sesizare consiliul superior al magistraturii Nina1 Nina1 Am depus sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva unui magistrat. Care este procedura? CSM analizeaza aspectele prezentate in sesizare? Va ... (vezi toată discuția)
Judecata procuror bitu bitu Buna ziua, va rog sa ma ajutati in problema de mai jos. Doresc sa dau in judecata un procuror ,unde sa fac plangere la Curtea de Apel sau la D.N.A.? Daca fac ... (vezi toată discuția)