avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... judecata procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

judecata procuror

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in problema de mai jos.
Doresc sa dau in judecata un procuror ,unde sa fac plangere la Curtea de Apel sau la D.N.A.?
Daca fac plangere la Curtea de Apel, la cine ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 15:49, 27 Iunie 2010
Depinde de fapta procurorului (cu ce anume v-a lezat). V-a pricinuit vreun prejudiciu personal? Considerati si aveti dovezi ca nu isi exercita regulamentar profesia? Sau aveti dovezi care sa-l acuze de infractiuni de coruptie? s.a.
Am dovezi ca nu si-a exercitat regulamentar profesia, nu este nimic de coruptie.
Faceti o sesizare catre Comisia de disciplina de la Serviciul de inspectie judiciara pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (C.S.M.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Sesizare consiliul superior al magistraturii Nina1 Nina1 Am depus sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva unui magistrat. Care este procedura? CSM analizeaza aspectele prezentate in sesizare? Va ... (vezi toată discuția)
Procurori castelana castelana Buna ziua! Spuneti-mi va rog, cine controleaza activitatea procurorilor si conform carei legi? Va multumesc (vezi toată discuția)