avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schita imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schita imobil

Mi se cere la banca pentru o refinatare schita cadastrala a apartamentului, dar eu cand am cumparat apartamentul nu am primit schita(vanzatorul nu o avea) si nici nu a fost probleme cu credit si intabulat. Acum mi se cere schita si nu stiu de unde pot face rost.

Alte discuții în legătură

Modificari/demolari pereti apartament Simonca Simonca Buna ziua, Vreau sa achizitionez o garsoniera care prezinta modificari, ce nu sunt prinse in cadastru (doi pereti au fost sparti: dinspre camera spre ... (vezi toată discuția)
Actele obligatorii care se ofera cumpărătorului unui apartament ... gavroche83 gavroche83 Va salut! Dupa un proces extrem de anevoios am ajuns la sfarsit! Am reusit sa semnam contractrul de vanzare cumparare a unui apartament! Cred ca a fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare in cvc a statutului terenului aferenr unui apartament Iag Iag Iag Iag Se da urmatoarea speta: Se vinde un apartament cumparat in 1974 de la ICRAL, luat in rate de la CEC. Exista dovada achitarii platii si declaratie de la CEC. ... (vezi toată discuția)