avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA platitor tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA platitor tva

...am un PFA si,,,am facut prostia sa ma inregistrez optional ca si platitor TVA.....Va rog sa-mi spune-ti, mai pt renunta la acesta optiune?...adica sa devin neplatitor ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 20:56, 7 Iulie 2011
da, incepand cu 1 feb 2012, daca in anul 2011 nu ati depasit plafonul de 35.000 euro, adica 119.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am un PFA infintat in luna martie 2011. Pana la 31 octombrie 2011 am fost neplatitor de TVA. De la 1 noiembrie 2011 am devenit platitor de ... (vezi toată discuția)
Neplatitori de tva troanta troanta daca ma declar neplatitor de tva acum si am marfa in stoc ,ce se intimla ?platesc tva-ul la valoarea stocului de marfa?ce poat face in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Modalitate de calcul pentru stabilirea depasirii plafonului de scutire tva nz_pfa nz_pfa Buna ziua, Sunt PFA cu norma de venit si neplatitor de TVA. Am inceput activitatea in luna noiembrie 2010. Pentru a stabili depasirea pragului de scutire ... (vezi toată discuția)