avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale o problema incalcita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

o problema incalcita

O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul constatator emis de Registru Comertului este specificat faptul ca activitatea se desfasoara la beneficiar si/ sau in afara sediilor proprii) are contract cu o fabrica de tigla. Societatea cauta cumparatori (persoane juridice, fizice, PFA etc), dupa gasirea cumparatorului societatea achizitioneaza marfa de la fabrica respectiva si o livreaza direct cumparatorului. Marfa este facturata pe societatea comerciala care fara sa o depoziteze o refactureaza si o livreaza direct clientului prin intermediul unei societati de transport marfa. Intrebarile mele sunt:
1. se incadreaza aceasta societate in caen-ul pe care este autorizata?
2. este nevoita sa utilizeze casa de marcat?
3. vanzarea catre persoane fizice este considerata vanzare cu amanuntul; in conditiile in care nu se vand cantitati mici?
4. este o vanzare cu ridicata atata timp cat marfa nu se depoziteaza in societate?
Va rog frumos sa ma ajutati in aceastav problema!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 00:11, 10 Iulie 2011
multumesc pentru raspunsuri.
Casa de marcat este obligatorie la orice vanzare catre persoane fizice.

Amenda: 8000 RON.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O fima de distributie care are ca obiect de activitate principala (CAEN 4639) comert [b]cu ridicata[/b] nespecializat de produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru comert cu tamplarie pvc catre clienti persoane fizice MT1975 MT1975 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: O Intrepridere Individuala cu obiect de activitate \\"Comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)
Vanzare directa M3gara M3gara Buna ziua, Mi-am deschis o firma cu caen - Comert cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si echipamentelor sanitare prin care ... (vezi toată discuția)