avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie

Buna ziua,
Sunt agent de vanzari la o firma de produse cosmetice. Acum 6 luni am dat o comanda unui salon de infrumusetare de 2000 lei cu plata la termen. Termenul de plata s-a dus de mult si nu mai pot lua legatura cu administratorul societatii, nu mai are numarul respectiv de telefon, iar salonul s-a inchis. Dansa este din Ploiesti, iar salonul se afla in Bucuresti. Cum pot obtine domiciliu dansei pentru a putea vorbi cu ea pentru a-mi recupera datoria? Cum o pot gasi? Va multumesc anticipat. Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.

Alte discuții în legătură

Factura avon AlynaG AlynaG Buna ziua, Problema mea este ca mi s-au facturat 91 de produse pe care eu nu le comandasem, alaturi de comanda pe care intr-adevar o postasem pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Datorie baneasca farcasalexa farcasalexa Buna. O prietena se ocupa cu distribuirea, vinderea produselor cosmetice ale unei companii. Acestea se primesc in avans achitarii lor de catre clienti. O buna ... (vezi toată discuția)
Obligatie afisare durata pentru prestarea unui serviciu Paul2915 Paul2915 Buna ziua, numele meu este Paul. Detin un salon de cosmetica,iar in cursul zilei de ieri am primit un control de la ANPC. Am avut afisate toate documentele ... (vezi toată discuția)