avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Recunoastere diplomei de licenta
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Recunoastere diplomei de licenta

Buna ziua!Am terminat o facultate de Sociologie-Psihologie anul acesta,am luat si licenta.Mentionez ca lucrez in cadrul Directiei pentru protectia copilului si am crezut ca facand o facultate in domeniu o sa-mi recunoasca diploma.De la resurse umane mi s-a spus ca postul pe care il ocup in prezent nu necesita studii superioare,drept care nu-mi va da nimic la salariu,desi altor persoane li s-a recunoscut desi nu lucreaza pe postul pe care are studiile superioare.Va rog sa ma lamuriti daca am acest drept.
Cel mai recent răspuns: cristea luminita , utilizator 14:23, 28 Octombrie 2011
Daca intr adevar postul pe care il ocupati in prezent nu necesita studii superioare,este normal sa nu beneficiati de alte adaugiri salariale.
daca aveti probe ca altor colegi cu studii superioare pe posturi care nu necesitau asemenea tip de studii li s-au recunoscut atunci puteti contesta in instanta.
Absolventii invatamantului superior de lunga si scurta durata care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite erau incadrati pe functii cu un nivel inferior (studii medii) specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se incadreaza la gradul profesional imediat superior gradului de debutant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe studii superioare ktrynl ktrynl Lucrez ca inspector la Serviciului de Informare Cetateni, din cadrul DGASPC. Bucuresti. Am absolvit facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei in anul ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)
Incadrare si salarizare postliceal pe superioare Sara.CD Sara.CD Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: In urma terminarii facultatii cu ex licenta 2010: I. intr-o institutie publica, un post de ... (vezi toată discuția)