avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare si salarizare postliceal pe superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare si salarizare postliceal pe superioare

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
In urma terminarii facultatii cu ex licenta 2010:

I. intr-o institutie publica, un post de incadrare pe studii post-liceale grad I cu vechime de peste 10 ani in munca se poate modifica acest post in :
1.superioare cu grad II sau 2. superioare grad I ?
Fisa postului oricum i se va schimba in studii superioare
Tinem cont ca Legea 330.
"(8) Absolventii invatamantului superior de lunga si scurta durata, care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite erau incadrati pe functii cu un nivel de studii inferior, specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se incadreaza la gradul profesional imediat superior gradului de debutant, pastrandu-si gradatia avuta la data promovarii, numai in masura in care atributiile din fisa postului au fost modificate in mod corespunzator

II. Care va fi suma de incadrare exacta?

III. Daca se va incadra in S II va avea un salar mai mic decat acum la PL I. Se poate pastra acest salar pana la o noua promovare in grad (S I)?

Multumesc

Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
Sara.CD, utilizator

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului contractual alycam82 alycam82 Buna ziua! m-am consultat cu mai multi colegi in domeniu, dar fiecare are alta opinie, tocmai de aceea m-am gandit sa va solicit ajutorul : ,,Promovarea ... (vezi toată discuția)
Care este posibilitatea, in 2010, de a beneficia de promovare in functie, conform noii legi a salarizarii ? lukas2 lukas2 Buna ziua Sunt personal contractual in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Judetean, in functia de tehnician. In anul 2007 am terminat o ... (vezi toată discuția)
Salarizare de la ssd la s ! florinsadova florinsadova O persoana este angajata momentan in sistemul bugetar ca si inspector IA in cadrul unei primarii.Este absolventa de SSD iar in februarie va sustine licenta ... (vezi toată discuția)