avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale de acces

va rog sa-mi raspundeti:vecinul meu cu care ma judec in istanta pentru granituire mi-a mai deschis un dosar pe motiv ca el are cale de acces prin curtea care intru eu la casa,pe actul lui de vanzare este intradevar spre partea mea este tercut cale de acces (bineinteles facuta de cineva care nu se pricepesi pe bani)
mentionez ca are deschidere la strada de 15 metri lungime nu inteleg de ce vrea sa treaca pe la mine prin curte,iar pe planul urbanistic de la primarie nu este nici o cale de acces am dus si doi martori in istanta care au declarat ca este curtea mea.Intrebarea este: se poate sa se fac astfel de nedreptati in romania si mai bine zis exista cretini care poate intocmi o astfel de scita la contract? cand se vede clar alea de ciment si intrarte la casa mea.ma intreb daca as face si eu schita cadastrala la vecinul de vizavi cale de acces se ia in consideratie as putea trece pe la el? PS.ternul cumarat de el provine de la un bunic de al meu vadut pe o sita de malai iar in loc de 200mp cat a avut in registru agricol a facut 400mp pe motiv ca asa se treca pe timpul lui ceausescu si a intocmit o schita ireala si total gresita cu vecini
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 20:53, 7 Iulie 2011
Din cate stiu transmiterea proprietatii unui teren in perioada comunista era permisa doar prin mostenire.

Angajati un expert care sa arate ca respectivul are acces la drumul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa-mi raspundeti olghi olghi am un vecin care a cumparat un teren langa proprietatea mea, pe a.v.c al lui terenul meu mai bine zis intrarea la casa este trecuta cale de acces acum ma dat ... (vezi toată discuția)
Granituire,obligatia de a nu face,complicat ContSters78644 ContSters78644 am deschis un proces de granituire intr-o curte care faptic este comuna,adica nu este despartita de gard.in curte 2 proprietari.eu la strada si celalalt in ... (vezi toată discuția)
Cale de acces ContSters78644 ContSters78644 sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)