avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abonament telefon
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abonament telefon

as vrea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:lucrand in MAI si fiind inscris in unul din sindicate am contractat prin intermediul sindicatului un abonament telefonic care a expirat in luna aprilie;acum m-am retras din sindicat si vor sa-mi opreasca din salariu taxa de reziliere a contractului de telefonie mobila desi acesta a expirat.am sunat la firma de telefonie si mi-au zis ca nu mai am nici o obligatie contractuala.in contractul cu sindicatul este precizat ca dupa data expirarii pot negocia cu firma de telefonie in vederea suplimentarii nr de minute si a prelungirii perioadei contractuale cu inca 24 de luni dar eu nu am semnat un nou contract.va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa mi castig dreptatea in instanta.

Alte discuții în legătură

Teapa de la o firma de telefonie mobila mihessorin mihessorin buna.sa va spun pe scurt ce am patit cu o firma de telefonie mobila. acum 2 ani mi-am luat un telefon cu abonament de la ei.stiam de la un cunoscut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie consumer consumer Buna ziua, Am o problema legata de contractul incheiat cu o firma de telefonie mobila. In iunie 2008, am incheiat un contract, in urma caruia am ... (vezi toată discuția)