avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... intrebare download ireal!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

intrebare download ireal!

buna seara! vreau sa va intreb ceva, astazi am vrut sa downloadez de pe internet un hack pt FarmVille, adica un soft care sa ma ajute la acel joc, sunt o gramada de hack-uri din astea pe YouTube, problema este ca nu am primit acel hack, am primit altceva, deci nu ceea ce spunea acea persoana.. adevarul este ca hack-urile astea sunt gratis, deci nu trebuie sa platesc nimic, a trebuit doar sa completez un formular pt ca firma care pastreaza aceste lucruri pe server cere sa completam un formular cu datele noastre pt a le putea downloada.. vreau sa va rog sa-mi spuneti dc se poate face ceva impotriva acestor persoane care nu trimit ceea ce spun. multumesc!
Cel mai recent răspuns: Borsec , utilizator 14:54, 12 Iulie 2011
cata vreme nu ati platit pentru acel produs si cata vreme nu aveti nu respectivul un contract nu aveti ce face..
avocatPetre a scris:

cata vreme nu ati platit pentru acel produs si cata vreme nu aveti nu respectivul un contract nu aveti ce face..

multumesc pt raspuns.de fapt un prejudiciu mi-a fost creat, deoarece atunci cand am downloadat de pe acel site din prostia mea am platit 6$ pt un cont premium ca sa pot sa downloadez cu viteza mai mare, desi puteam sa-l downloadez si fara sa platesc, iar pt produs nu am platit nimic.. nu stiu dc am voie sa fac asta, dar voi pune un link ca sa aveti idee despre ce e vb: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)
Site+server xaolin xaolin Buna Ziua, am un server al unui joc numit Lineage 2, e o versiune reconstruita de programatori si e gratis e o copie dupa original dar nimeni nu are treba cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile omului pe internet AlexSima AlexSima Buna ziua, Ma numesc Alexandru Sima si m-am intalnit acum cateva zile cu o problema, pe un forum public, dupa ce am postat cateva intrebari ... (vezi toată discuția)