avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

va rog sa imi spuneti daca este legal ca politia romana sa opreasca chitanta de plata a taxei auto?am platit taxa auto in anul 2009 si acum as vrea sa imi recuperez banii,dar daca cei de la politie nu imi d-au chitanta sau spun ca nu o mai au,cum as putea sa o recuperez mentionand ca nu am copie dupa chitanta.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 05:00, 8 Iulie 2011
Aceasta este procedura. Trebuia sa faceti o copie xerox dupa chitanta.

Mergeti la AFP si exista acolo o declaratie pe proprie raspundere tipizat care tine loc de chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina prin 2008 - 2009 - recuperare taxa dinumarin dinumarin Buna ziua, am cumparat o masina prin 2008 2009 am platit taxa vreo 3000euro ce documente imi trebuiesc sa imi pot recupera bani ..faza este ca nu cred ca mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare ionelazibi_94 ionelazibi_94 am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)