avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... procedura insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

procedura insolventei

in planul de reorganizare al unei societati nu au fost prinse si creantele chirografare..asadar debitul nascut anterior deschiderii procedurii...nu mai poate fi recuperat, dar ce ma fac in situatia in care mai exista si un debit ulterior deschiderii procedurii, care creste de la o luna la alta?
cum tratez acest debit?
ce cai legale am?
ma pot duce in pretentii?
ajutor!!!!

Alte discuții în legătură

Insolventa ContSters52542 ContSters52542 va rog sa imi explicati si mie prev art.137. alin. 2 Lg 85/2006 *la data confirmarii planului de reorganizare debitorul este descarcat de diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Decontare cesiuni de creanta si bo in perioada de insolventa CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara! In situatia in care o farmacie intra in insolventa si a emis bilete la ordin catre anumiti furnizori anterior deschiderii procedurii, creanta ... (vezi toată discuția)