avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Predare autoturism in urma procesului de partaj ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Predare autoturism in urma procesului de partaj judiciar

In urma unei hotarari irevocabile si definitive s-a stabilit ca eu sa predau autoturismul celeilalte parti. Va rog, in limita timpului dvs. disponibil, daca se poate un model de proces verbal de predare-primire (am 1 martor). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dr8 , utilizator 09:46, 8 Iulie 2011
[ link extern ]

Doar coltul dreapta sus va trebui modificat
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
dr8, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila - termen de predare a permisului AntonioStefan AntonioStefan Buna seara, Pe 25 februarie mi-a fost respinsa contestatia facuta la Judecatorie in urma unui eveniment rutier. Permisul mi-a fost suspendat pe 30 zile si ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru depasire pe linie discontinua ssdany ssdany De curand mi-a fost suspendat carnetul de conducere pentru 30 de zile, pentru ca am efectuat o depasire cu autoturismul intr-o zona in afara localitatii, unde ... (vezi toată discuția)
Intrebare termene miniona20 miniona20 La o hotarare data la judecarea in fond se face referire doar la termenul pentru plata sultei...nu si la termenul pentru predarea autoturismului (acesta i s-a ... (vezi toată discuția)