avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare termene
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare termene

La o hotarare data la judecarea in fond se face referire doar la termenul pentru plata sultei...nu si la termenul pentru predarea autoturismului (acesta i s-a atribuit paratului-reclamant...)...
Se poate preda autoturismul odata cu plata sultei (adica la expirarea termenului de 4 luni) ?
Daca refuza semnarea unui proces verbal de predare-primire a autoturismului (atunci cand o sa-l predau) ce se poate face ?
La un eventual apel pot aduce probe noi ?
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
miniona20, utilizator
Nu sunteti prea explicit ,sper sa fi inteles eu situatia dvs. Autoturismul este la dvs. insa a cazut in lotul sotiei la partaj .La ramanerea definitiva a hotararii trebuie sa-i dati auto in prezenta a doi martori si semnati un proces verbal de predare primire. Daca nu va intelegeti ii faceti o notificare scrisa in care ii fixati un termen ,ora si loc prin avocat si chemati sa-i dati masina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acceptare plata sulta ContSters198775 ContSters198775 Solutia data intr-un proces de partaj a fost atribuirea locuintei catre paratul-reclamant cu obligativitatea acestuia la plata unei sulte catre ... (vezi toată discuția)
Probe si chemarea in garantie tert ContSters369458 ContSters369458 1.As dori sa stiu care este termenul limita pentru depunerea unor înscrisuri intr-un proces aflat pe rol? 2.Intr-un proces de partaj in care am solicitat ... (vezi toată discuția)
Apel la partaj georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, V-am mai scris si va multumesc frumos pentru raspunsurile primite. S-a incheiat judecata de partaj la prima instanta si am facut apel,la ... (vezi toată discuția)