avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz acceptare plata sulta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz acceptare plata sulta

Solutia data intr-un proces de partaj a fost atribuirea locuintei catre paratul-reclamant cu obligativitatea acestuia la plata unei sulte catre reclamantul-parat.
Reclamantul-parat refuza stabilirea unei zile si a unei ore pentru a i se inmana contravaloarea sultei (suma de bani), nu a vrut sa furnizeze/sa-si faca un cont unde sa fie virati acei bani.
Dat fiind refuzul categoric al reclamantului-parat de a primi suma de bani stabilita ca fiind sulta, ce se poate face ?...dat fiin faptul ca intervalul de timp scris in hotararea de partaj se apropie de final.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
ContSters198775, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters198775 , utilizator 14:41, 16 Martie 2011
executorul judecatoresc va va lamuri...
Va fi desemnat un executaor judecatoresc ?
De catre cine va fi platit acest executor judecatoresc ?
Mai exista si un autoturism care mi se atribuie mie, pentru acesta cum se va proceda ? Se va face un proces verbal de predare primire ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
ContSters198775, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Proces partaj Anonimata Anonimata Daca in urma procesului de partaj unde suntem 3 mostenitori iar una nu vrea sa imparta mostenire si nici nu are de unde sa ne plateasca, pana unde se poate ... (vezi toată discuția)