avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe si chemarea in garantie tert
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe si chemarea in garantie tert

1.As dori sa stiu care este termenul limita pentru depunerea unor înscrisuri intr-un proces aflat pe rol?
2.Intr-un proces de partaj in care am solicitat dovada existentei disponibilului necasar platii sultei, reprezentanta paratului imi spune ca nu exista nici o referire legala legata de acest aspect. In acest caz pot solicita printr-o cerere, chemarea in garantie a tatalui acestuia care dispune de disponibilul respectiv?
Multumiri pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:29, 19 Aprilie 2016
In nici un caz nu poate fi chemata o alta persoana pentru a plati sulta paratului. Nu este necesar sa se faca dovada posibilitatii de plata in timpul procesului, este suficient sa sustineti verbal ca exista aceasta disponibilitate.
Depunerea inscrisurilor trebuie facuta in termenul fixat de instanta, sau pana la concluziile pe fondul cauzei.Nu poate fi chemat in garantie tatal ptr.plata sultei,este suficient sa indicati locul de munca al sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta ContSters315143 ContSters315143 Imi poate spune cineva daca este legal sa cer dovada detinerii disponibilului pentru plata unei sulte la care s-a angajat verbal paratul ? Procesul este pe ... (vezi toată discuția)
Executor fenice fenice Sunt la sfarsitul unui proces de iesire din indiviziune si deoarece am solicitat numai sulta rezultata din valoarea imobilului mostenit, avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar dorel13 dorel13 Sunt parte intr-un proces de partaj judiciar. Atat reclamantii cat si paratii si-au exprimat acordul ca toata suprafata sa-mi fie atribuita mie. Reclamantii ... (vezi toată discuția)