avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... sunt necesare?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

sunt necesare?

buna ziua
sunt pfa si tin contabilitate in partida simpla, nu sunt inregistrat ca platitor de tva in acest caz este obligatoriu sa completez registrele de tva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:43, 8 Iulie 2011
Acum, in stadiul in care sunteti, sub acel plafon al cifrei de afaceri care va confera posibilitatea sa nu platiti tva, nu e nevoie sa completati registrele respective. Atenti ca trebuie sa va inregistrati ca platitor de tva cand depasiti plafonul de 35 000 euroi la cifra de afaceri anuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit cu tva bogdanblue bogdanblue Buna seara, As avea si eu o intrebare. Se poate infiinta un PFA norma de venit cu TVA chiar daca nu depasesc 35000E pe luna. Multumesc. (vezi toată discuția)
Platitor de tva sau nu...urgent raspuns va rog mariussco2010 mariussco2010 ...societate prestatoare de servicii neplatitoare de TVA infiintata in luna Mai ...se declara neplatitoare de tva, iar pana in Decembrie are o cifra de ... (vezi toată discuția)
Pfa depasire plafon tva coltex coltex Buna dimineata! Varog sa ma lamuriti cu o problema; Daca un PFA a taiat o factura pe luna Decembrie 2009 si a incasat-o in luna ianuarie, eu contabilizez ... (vezi toată discuția)