buna ziua.nu pot intelege cum in Romania acest serviciu poate functiona cu atata promtitudine in cazuri care nu par a fi deloc o "urgenta".am fost socata cand asistand la o dicutie de 5minute intre sotul meu si administratorul blocului(pe un ton nu prea ridicat ,nefiind program de liniste h19) a sosit o duba cu 5 jandarmi,mentionez ca in acel moment nu se mai purta nici o discutie,ne-au legitimat si au fost zelosi in activitatea lor fara sa ne dea prea multe explicatii ,mentionand ca este doar un apel de la 112.pot sa aflu daca acel apel chiar a existat si cine l-a efectuat?inseamna ca la orice ora cineva rau intentionat poate sa sune si sa ma acuze de orice ....... nu cred ca e corect sa fiu legitimata oricand doreste acea persoana si sa fiu pusa intr-o situatie penibila,sa dau explicatii,etc..multumesc
daca apelul respectiv nu este intemeiat atunci persoana care a sunat va fi sanctionata.
dvs nu aveti de facut decit sa declarati ca evenimentul anuntat la 112 este nereal. si sa va legitimati.