avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... apel 112
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

apel 112

buna ziua.nu pot intelege cum in Romania acest serviciu poate functiona cu atata promtitudine in cazuri care nu par a fi deloc o "urgenta".am fost socata cand asistand la o dicutie de 5minute intre sotul meu si administratorul blocului(pe un ton nu prea ridicat ,nefiind program de liniste h19) a sosit o duba cu 5 jandarmi,mentionez ca in acel moment nu se mai purta nici o discutie,ne-au legitimat si au fost zelosi in activitatea lor fara sa ne dea prea multe explicatii ,mentionand ca este doar un apel de la 112.pot sa aflu daca acel apel chiar a existat si cine l-a efectuat?inseamna ca la orice ora cineva rau intentionat poate sa sune si sa ma acuze de orice ....... nu cred ca e corect sa fiu legitimata oricand doreste acea persoana si sa fiu pusa intr-o situatie penibila,sa dau explicatii,etc..multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:04, 10 Iulie 2011
daca apelul respectiv nu este intemeiat atunci persoana care a sunat va fi sanctionata.
dvs nu aveti de facut decit sa declarati ca evenimentul anuntat la 112 este nereal. si sa va legitimati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stau la etajul 4 (mutat de un an in chirie), am un vecin care ... Adryanbiru Adryanbiru Stau la etajul 4 (mutat de un an in chirie), am un vecin care fara nici un pic de respect sa luat de mine ca as fi ocupat locul lui de parcare, am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia ... Christian Bogdan Christian Bogdan Buna ziua, Azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia de tramvai, pentru a ajunge la servicu, la intersectia Calea Buziasului cu str Siemens din ... (vezi toată discuția)
Pentru ce as putea fi acuzat? Bogdan.S Bogdan.S Buna ziua Am sa va spun povestea mea de acum o saptamana, si as dori va rog si cateva sfaturi. Ma aflam in vizita la un coleg care urma sa plece in acea ... (vezi toată discuția)