avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sume suplimentare control fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sume suplimentare control fiscal

in urma controluli fiscal s-au stabilit sume suplimentare pt.ani precedenti:imp.profit,tva, cu majorari aferente.inregistrarile contabile se fac in 117 mai putin majorarile (6581) sau toate prin 117? adica:117=%:441,4423,4481 ? va rog mult .multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:58, 8 Iulie 2011
Pentru impozit pe profit:
1174=441
Majorari impozit pe profit:
6581=448
TVA
117=4423
Majorari TVA
6581=448

multumesc mult.weekend placut.
Cu placere! Si Dvs. la fel!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere in urma inspectiei fiscale kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Am avut un control fiscal in urma caruia am primit o Decizie de Impunere cu un impozit pe profit suplimentar de 704 lei cu dobanzi de 196lei si ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale suplimentare de plata vlad.aurelia vlad.aurelia In urma controlului de fond au fost stabilite suplimentar obligatii fiscale dupa cum urmeaza: -impozit profit in valoare de 100 lei (aferent anului 2009) ... (vezi toată discuția)
Custodie produs finit xinom xinom In anul 2009 am avut in custodie o cantitate de grau din care o parte am vandut iar o parte a \"disparut\". La controlul fiscal din 2010 ni s-a cerut ... (vezi toată discuția)