avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA RECUPERARE TVA PENTRU AUTO SI UTILAJE VULCANIZARE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

RECUPERARE TVA PENTRU AUTO SI UTILAJE VULCANIZARE

Buna ziua. As vrea sa stiu daca o persoana fizica poate recupera TVA ul in urma achizitionarii unui autovehicul second hand, cumparat din Geramnia de la o persoana juridica. De asemenea, ma intereseaza daca o persoana fizica poate recupera tva-ul pentru utilaje, unelte (pentru o vulcanizare) noi si second hand.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: RUFUS75 , utilizator 16:03, 8 Iulie 2011
daca este vorba de persoana fizica neautorizata (neimpozabila), raspunsul este NU in toate cazurile.
Multumesc pentru raspuns. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara officemariana officemariana BUNA ZIUA. Va multumesc ca ne ajutati Sint o firma neplatitoare de tva in romania si doresc o achizite remorca auto noua din germania(cam 2000 euro).POT face ... (vezi toată discuția)
Import auto elvetia Dysco04 Dysco04 Buna ziua, urmeaza sa achizitionez din Elvetia un autovehicul second hand, de la o persoana fizica(sora mea). Voi scoate formularul Eur1 (fiind produs in UK) ... (vezi toată discuția)