avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta veche
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta veche

Asigurarea locuintelor este obligatorie indiferent de vechimea acestora? La o casa cu vechime de peste 100 ani, mai este obligatorie incheierea acestei polite?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 21:11, 8 Iulie 2011
Indiferent de vechimea lor cladirile cu destinatia locuinta se asigura. Valoarea primei de asigurare depinde de materialul din care este construita locuinta precum si de locatie, urban sau rural. E de preferat o asigurare facultativa care sa cuprinda printre altele si riscurile obligatorii. Aceasta va poate asigura si bunurile din casa.
Legea nu face referire la vechimea imobilelor. Deci prin urmare sunteti obligat sa incheiati aceasta asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie pentru casa Liliana41 Liliana41 Buna ziua, le multumesac celor care au raspuns intrebarii mele legate de pensie alimentara. am auzit mai nou ca a intrat in vigoare o noua lege care te ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta avramcrai avramcrai Buna ziua. Daca dau o declaratie notariala ca nu am pretentii la despagubiri in caz de calamitate de la statul roman, mai sunt obligata sa inchei asigurarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pentru locuintele nereceptionate de benficiar Emil Lasconi Emil Lasconi Buna ziua, Am o intrebare legata de asigurarile obligatorii pentru locuinte si anume daca acestea sunt obligatorii pentru locuintele nefinalizate de ... (vezi toată discuția)