Postul era de agent vanzari.Din cate am vazut in codul muncii, art.56 lit.j se poate inceta contractul dar la 5 zile de la data la care s-a intamplat, insa nu am aflat asa repede
De cand era expirat? De la angajare sau in timpul desfasurarii contractului? La rt. 56 lit.j , codul actual e altceva.
Sincer nu vad unde sa te incadrezi la art 56
g) de la data retragerii de catre autoritatile sau organismele competente a avizelor, autorizatiilor ori atestarilor necesare pentru exercitarea profesiei;
h) ca urmare a interzicerii exercitarii unei profesii sau a unei functii, ca masura de siguranta ori pedeapsa complementara, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus interdictia;
In cazul lui e carnetul de conducere, nu un atestat, cum ar fi la instructorul auto etc
Daca nu ai prevazut in fisa postului ca el trebuie sa anunte din timp expirarea permisul , nu cred ca-l poti da afara. Meseria se poate face si fara permis. Va merge pe jos, treaba lui
Incetare activitate
anymaryh
Buna dimineata!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : un salariat care este sofer tir, i-a fost retras permisul de conducere , ca societate cu ce ... (vezi toată discuția)