avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... eliberare diploma spiru haret - ce actiune in justitie ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

eliberare diploma spiru haret - ce actiune in justitie e necesara pentru a-i obliga sa-mi elibereze diploma?

ce actiune trebuie sa deschid in justitie sa-i oblig sa-mi elibereze diploma.
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 16:42, 22 Octombrie 2011
In principiu o actiune in obligatia de a face. Dar nu ati dat amanunte. De ce nu va elibereaza diploma? Ati sustinut si promovat examenul de licenta? Cand? Ati fost student la zi sau F.R? In ce perioada?
am absolvit in anul 2009 si am promovat examenul de licenta in februarie 2010, la forma I.D. LA SPIRU HARET, la solicitarile mele mi-au raspuns ca ministerul nu aprobat in totalitate numarul de diplome solicitate.
In primul rand trebuie sa verificati daca erau acreditati pt specializarea dvs. Stiu ca au avut niste probleme, dar daca ati dat licenta in 2010 cred ca este totul in regula. In al doilea rand, este posibl ca intr-adevar sa nu aiba formulare. Cam in toate universitatile diplomele se elibereaza dupa un an si jumatate - doi. Dar pana atunci aveti o adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire diploma licenta facultatea drept- promotia 2010. universitatea spiru haret bucuresti mitrea luminita mitrea luminita Va rog daca se poate sa ma sfatuiti care sunt etapele de obtinere a unei diplome de licenta (in instanta). Am sustinut si promovat examenul de licenta, ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)